navn top

7 airbags

Alle Vitara modellerne er forsynet med 7 airbags for optimal beskyttelse i tilfælde af en kollision. 2 frontairbags, 1 knæairbag under rattet, 2 sideairbags i forstolene og 2 gardinairbags, der både beskytter for- og bagsædepassagererne.

Suzuki Vitara

Du kan nærmest få Vitara, som du vil have den. Vælg mellem de flotte farver, der også tæller 2-farvet lakering med sort eller hvidt tag og sidespejle.

Image is not available
AllGrip 4WD systemet

Med en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål.

Slider

Suzuki Vitara

001er en skarp SUV i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Den har historien med sig, og det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder noget hyppigere end tankbesøgene. Den kører enten på benzin eller diesel og har to- eller firehjulstræk. Et sted, den med garanti ikke trækker for meget, er i din tegnebog. Priserne starter nemlig fra under 195.000,-.

Fra kr. 193.970 (inkl. lev.)

En ægte SUV

 

agteFor mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Og nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen. Som en ægte og kompakt SUV møder den tidens krav om god økonomi, og med flere nyheder indenfor sikkerhed, personalisering og teknologi giver den til priser fra kun 194.000 usædvanlig meget SUV for pengene.
Med et stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Og det endda til merpriser fra kun ca. 22.000 kroner. 
Med den nye topmodel med Boosterjet turbomotor på 140 hk og specielt "S" udstyr er Vitara programmet blevet endnu mere attraktivt. 

 

Stil og attitude

Vitaras design udstråler SUV på fuld styrke. Den er både voksen i udtrykket og skarp i sin fremtoning. Med sin rå attitude understreger den sin kendte position som klassens alsidige model med robuste løsninger til såvel terræn- som komfortabel kørsel og praktisk anvendelighed. Den brede kølerhjelm med de karakteristiske ombukkede kanter er et typisk Vitara karaktertræk, der giver bilen sin særlige udstråling.

Kraftfuld, men økonomisk

Vitara fås med to benzin- og en dieselmotor. Fælles for dem er, at de har et pænt kraftoverskud - også på motorvejen.
Alligevel er brændstoføkonomien ved blandet kørsel (EU-Normen) helt i top. Fx på niveauet omkring de 19 km/l for benzinudgaverne (2WD) og på hele 25 km/l med dieselmotor (2WD).
Vitara diesel må trække op til 1.500 kg på krogen (manuelt gear), og da den kan fås med det avancerede AllGrip 4WD system, kan den også klare de mest krævende udfordringer du måtte sætte den på. Vitara er nemlig en ægte SUV!

120 eller 140 hk.

120 140Alle Vitara motorerne har 4 cylindre og er med DOHC, 16V, kædetræk og VVT system. 1.6 benzin og diesel yder 120 hk, mens den nye 1.4 Boosterjet turbo-benzin yder 140 hk. Dieselmotoren er nyeste commonrail generation med højtryksturbolader og her er drejningsmomentet på imponerende 320 Nm.

Sikkerhed i top

Den nye Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed.

Det høje sikkerhedsnivau blev bekræftet, da EuroNCAP offentliggjorde deres test af den nye Vitara. Her fik den testede model med automatisk nødbremse nemlig rigtig flotte karaketerer i alle dicipliner, og dermed de maksimale 5 stjerner i den mere krævende 2015 test. Det flotte resultat gælder alle Exclusive, S og SE modeller, samt Active med AllGrip 4WD.

7 airbags

Alle Vitara modellerne er forsynet med 7 airbags for optimal beskyttelse i tilfælde af en kollision. 2 frontairbags, 1 knæairbag under rattet, 2 sideairbags i forstolene og 2 gardinairbags, der både beskytter for- og bagsædepassagererne. Sikkerhedsselerne er forsynet med alarm på alle pladser, og som noget helt nyt er også de yderste seler på bagsædet udstyret med selestrammere for endnu bedre sikkerhed.

BOOSTERJET S


Vitara Boosterjet er en lækker og usædvanlig topmodel i Vitara programmet. Under motorhjelmen ligger en nyudviklet benzindrevet turbomotor med 140 hk, og nye design- og udstyrsdetaljer er med til at understrege, at her er en helt særlig Vitara.
boost1
Turbomotor med 140 HK
Boosterjet er navnet på en ny Suzuki motorserie. Den byder på direkte indsprøjtning, turbolader og mange nye løsninger, der gør den kompakt, let og effektiv. I Vitara har motoren 4 cylindre og en volumen på 1,4 liter. Sammen med turboteknikken yder den 140 HK og har et flot drejningsmomentet på 220 Nm i området fra 1.500 til 4.000 omdrejninger pr. minut. Så her er godt med kræfter og overskud til både komfortabel kørsel og hurtig respons op gennem gearene. Tophastigheden er på 200 km/t, og accelerationen fra 0 til 100 km/t klares på kun 9,5 sekunder. Selvom motoren er højtydende, har den en pæn benzinøkonomi på 19,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), hvilket udløser en halvårlig ejerafgift på kun 640 kroner. Det lave forbrug opnås via den relativt lille motorvolumen sammen med en række initiativer, der sparer vægt i motoren, styrer forbrændingen bedre eller nedsætter friktionen på de bevægelige dele.

Lækkert "S" udstyr


Vitara Boosterjet S er topmodellen i Vitara modelprogrammet. Udstyrsmæssigt har den alt Exclusive-udstyret som fx LED nærlys, radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation samt klimaanlæg. Dertil kommer særligt S-udstyr, som:

    6-trins manuel eller automatisk transmission
    5-slidset kølergrill
    Satinfarvede sidespejle
    Sortlakerede alu-fælge
    Rød markering rundt ved LED-nærlygterne
    Sæder med læder/ruskindsstof og røde syninger
    Sportslæderrat med røde syninger
    Instrumentpanel i alu-look
    Røde ringe om ventilationsdyser og instrumentgruppe
    Sportspedaler i aluminium

Vitara Boosterjet er også forsynet med en modificeret undervogn med bl.a. nye støddæmpere, ligesom styringen er blevet optimeret for endnu bedre kontrol med bilen.
boost2

Multimedie-center

Multi StartskaermVitara i Active, Exclusive, S og SE versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller USB indgangen (ej cd), for Bluetooth telefoni samt for navigation (Exclusive, S og SE).

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

Vitara Comfort modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et Blaupunkt multimediecenter med 6" trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller til en pris på ca. 6.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.

Radio og streaming

Radioenheden er nem at betjene, og du kan selvfølgelig gemme dine favoritstationer og få trafikmeldinger undervejs. Bemærk, at enheden ikke har cd-afspiller, men du kan nemt høre musik via SD kort eller tilkobling af en mobil/musikafspiller via Bluetooh eller USB indgangen. Active modellerne har 4 dørhøjtalere, mens Exclusive og S modeller også er forsynet med 2 diskantenheder. Og lyden indstilles nemt via equalizeren.

AllGrip 4WD systemet

allgripMed en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål. Og har du planer om at udfordre den med vildere opgaver i terrænet, fås Vitara også med Suzukis avancerede AllGrip firehjulstræk. Det gør den til den mest alsidige og sikre bil, du kan tænke dig. Systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Også Hill Descent Control, der gør det nemmere at køre ned af en stejl skråning er en del af AllGrip systemet. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset. 

 

 

 

Auto

I normalindstillingen "Auto" prioriterer AllGrip systemet god brændstoføkonomi, og firehjulstræk slås automatisk til, hvis systemet registrerer, at der er risiko for hjulspind. Ved blandet kørsel (EU-norm) er der kun ca. 1 km pr. liter til forskel på Vitara modellerne med og uden AllGrip.

 • 2_Blaa-og-sort-fra-siden-i-by.jpg
 • 2_Orange-og-hvid-offroad.jpg
 • 005_1500_ny.jpg
 • 07_All-New_VITARA_Interior.jpg
 • 012_1500_ny.jpg
 • 13_All-New_VITARA_Urban.jpg
 • 14_All-New_VITARA_Urban.jpg
 • 30_All-New_VITARA_Rugged.jpg
 • 32_All-New_VITARA_interior.jpg
 • 33_All-New_VITARA_interior.jpg
 • Airbags.jpg
 • Exclsuive_kabine.jpg
 • Exclusive_instrumentbord.jpg
 • hybrid.jpeg
 • Ny-Vitara-by.jpg
 • Personalisering-Blaa.jpg
 • Personalisering-Hvid.jpg
 • Personalisering-Orange.jpg
 • Personalisering-Piano-Black.jpg


brochure knapsuzuki tilbehor

 

Slider

Drive 7 finansiering

Celerio
Vejledende pris incl. levering fra kr. 102.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.263
Udbetaling fra kr. 20.595
Samlet kreditbeløb, kr. 82.377
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 7,6
Samlede kreditomkostninger, kr. 23.684
Samlet tilbagebetaling, kr. 106.061
Ny Swift
Vejledende pris incl. levering fra kr. 133.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.581
Udbetaling fra kr. 26.795
Samlet kreditbeløb, kr. 107.176
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,4
Samlede kreditomkostninger, kr. 25.545
Samlet tilbagebetaling, kr. 132.721
Ignis
Vejledende pris incl. levering fra kr. 136.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.637
Udbetaling fra kr. 27.395
Samlet kreditbeløb, kr. 107.176
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,3
Samlede kreditomkostninger, kr. 35.752
Samlet tilbagebetaling, kr. 135.328
Baleno
Vejledende pris incl. levering fra kr. 138.970
Månedlig ydelse fra kr. 1.632
Udbetaling fra kr. 27.794
Samlet kreditbeløb, kr. 111.173
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 6,3
Samlede kreditomkostninger, kr. 25.891
Samlet tilbagebetaling, kr. 137.069
Vitara
Vejledende pris incl. levering fra kr. 193.970
Månedlig ydelse fra kr. 2.207
Udbetaling fra kr. 38.794
Samlet kreditbeløb, kr. 155.175
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 5,2
Samlede kreditomkostninger, kr. 30.200
Samlet tilbagebetaling, kr. 185.375
S-Cross
Vejledende pris incl. levering fra kr. 193.970
Månedlig ydelse fra kr. 2.207
Udbetaling fra kr. 38.794
Samlet kreditbeløb, kr. 155.175
Løbetid, mdr. 84
Debitorrente, variabel 1,46 %
ÅOP (årlige omk. i %) 5,2
Samlede kreditomkostninger, kr. 30.200
Samlet tilbagebetaling, kr. 185.375

Suzuki modeller

Få de seneste nyheder